2013 metų sezonas atidarytas!

2013 metų „Sezono atidarymo“ varžybos vyko kovo 23 dieną Melnragėje. Visus orientacininkus, išsiilgusius orientavimosi sporto, miško takelių, gaivaus pavasarinio oro, pakvietę į pajūrį, neapsirikome – vis tik čia pavasaris ateina anksčiausiai!

Ir nors buvo dar šaltoka, danguje besiritinėjanti saulutė nuteikė pavasariškai. Varžybose įvairiose amžiaus grupėse startavo virš 180 sportininkų. Besirengdamas naujam sezonui Melnragės miškuose startavo ir Europos ir Pasaulio čempionas iš Rusijos Sank-Peterburgo miesto Dmitrij Cvetkov. Jis pateisino savo vardą, geru rezultatu laimėdamas elito grupės varžybas. Moterų elito grupėje nugalėjo Kristina Rybakovaitė iš Kauno, atstovaujanti “Kopos” klubui, antrąsias vietas užėmė klaipėdiečiai Agnius Čiapas ir Reda Einikytė (OK “Kopa”), trečiąsias – Modestas Bacys iš Šiaulių (OK „Sakas”) ir Vilija Revaitė iš Kauno (OK „Arboro”).


REZULTATAI

Straipsnis „Vakarų eksprese”

Mariaus Kriščiūno nuotraukos

Studento Andriaus FOTO

Edmundo, bėgusio trasą su fotoaparatu FOTO

Mūsų etatinio fotokorespondento Zenono FOTO

Tiems, kas dar neperžiūrėjo, siūlome archyvinius filmukus iš 2012 metų šių varžybų Juodkrantėje ir 2011 metų šių varžybų Smiltynėje.